Szavazz, Magyarország!

H_A Címkék: szavazás választás2014 Magyarország2014.04.06. 09:02

Nem kell már többet aludni. Elérkezett a nap, amikor Magyarország választópolgárain a sor, hogy oda járuljanak, ahova négyévente nagy előszeretettel szólítja a politika: az urnák elé, bele a szavazófülke magányába. Semmit nem szeretnék hozzátenni ehhez a történelmi evidenciához, csak annyit, hogy ne maradj otthon, Magyarország!

Függetlenül attól, hogy az elmúlt négy év politikai csatározásaiból mit értettél meg és mit nem, függetlenül attól, hogy elhitted, vagy sem, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni, hogy érdekelt vagy sem, hogy a a jogállam és a demokrácia alappilléreinek lebontása rád is veszélyes és visszafordíthatatlan folyamatokat indít el, hogy mérlegelted akár egy percig is, hogy tényleg jobb Moszkvához tartozni, mint az elvetemült Nyugathoz, sőt az is végképp lényegtelen, hogy pár ezer forintos rezsicsökkentésért a lelkedet is eladnád, vagy sem.

Ma rajtad a sor, hogy véleményt mondj. Holnap már senki nem lesz kíváncsi a véleményedre. Ne csak azért, mert azt mondják, hogy erkölcsi kötelezettséged, hanem mert jogod van hozzá. Azért, hogy négy évig, amíg újra kíváncsi lesz bárki is a véleményedre, legyen kit felelősségre vonni, kritizálni, vagy éppen elismerni. Ha ma nem mondasz véleményt, mások mondanak helyetted. És akkor nem vonhatsz felelősségre, nem kritizálhatsz senkit: kizárólag magadat.

Ezért szavazz, Magyarország! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr615957379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lavór 2014.04.06. 11:50:00

Nono, lesz azért még önkormányzati választás is, na meg EP képviselői is! De feledékeny a blogszerző. Mondhatnám szenilis.

Mesterlövész 2014.04.06. 12:13:42

Ne izgulj, ma sem kíváncsi senki sem a véleményedre/véleményünkre.

béemvés csávó 2014.04.06. 12:16:54

@Mesterlövész: nem veletlen vagy mesterlovesz...nalad a pont!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.04.06. 14:18:40

"Holnap már senki nem lesz kíváncsi a véleményedre."

Azért te majd itt fogsz aggitálni az MSZP mellett és a Fidesz ellen, hogy
"Választási csalááááás.."
meg
"Diktatúúúúúraaaaa..."

Ahogy szoktál, holnap is.
süti beállítások módosítása