Trafikország, ébredj!

H_A Címkék: kormány demonstráció ellenzék károsultak Fidesz trafikmutyi trafikbotrány Trafikország Trafik-Károsultak2013.05.14. 12:51

Eltelt már annyi idő a trafikbotrány kirobbanása óta, és kiderült már annyi újabb és újabb fejlemény, hogy nyugodtan kijelenthetem: irigylésre méltó húzás ez, fejlettebb diktatúrákban is tanítani kéne azt, ahogyan egy kormány hülyére veszi, és oligofrén, öntudatlan droidoknak tekinti saját állampolgárait. Úgy, hogy továbbra sem nyílik meg a föld, nem sül le a rinocérosz bőr a hatalom pofájáról, a vak komondor is  tovább ugat, a narancssárga karaván meg halad a maga dicsőséges, szabadságharcos útján. Változatlanul marad a kérdés: mikor ébred fel narancsködös álmaiból Trafikország büszke népe?

Miután néhány tízezer ember a Fidesz holdudvar kárára jól megszívta a trafikpályázatok elbírálásának tisztességtelen körülményeit, vagyis konkrétan azt, hogy kormánypárti politikusok, illetve kormánypártokhoz közel álló vállalkozók, politikusok rokonai, ismerősei, barátai szerezték a legtöbb trafiknyitási lehetőséget, a parlamentben is úgy tesz a kétharmad, mintha a téma egyáltalán nem létezne. Persze, szóra sem érdemes ez sem, hiszen a jobboldali és közszolgálati médiában sem létezik a trafikügy, az ellenzéki politikusoknak esélyük nincs reagálni az erkölcsi alapokra helyezett, kizárólag a nemzet érdekeire hivatkozó felvetésekre. Amiről nem beszélünk, az meg nem létezik, nemdebár? A jobboldali médiából tájékozódó igazi magyarok számára biztosan nem. Ezért időszerű a kérdés: vajon a vak komondor viszi el ezt a balhét is?

Ha az, hogy

- a magyar parlamentben Fónagy János száját simán elhagyhatja egy olyan kijelentés, miszerint pillanatnyilag nem a dohánykoncesszió a botrány, hanem még mindig, továbbra is az MSZP-sek, és az arca sem rezdül, hogy

- Kósa Lajos Bajnai Gordon hazugságaival, és a Hajdú-Béttel kapcsolatosan interpellál és takarózik, a problémával való szembenézés helyett, hogy

- Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes az „Állami monopóliumokkal mutyizni, titkos találkozókon politikai alapon döntéseket hozni és minderről ország-világ előtt hazudni, az még megfelel-e a Fideszen belüli morális mércéknek"?”kérdésre szánalmas módon csupán Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökökre mutogatva képes reagálni-válaszolni, hogy

- Giró-Szász András kormányszóvívő a szekszárdi és hajdúszoboszlói kiszivárgott bizonyítékokat kinemszarjale-típusú jelentéktelen helyi ügyeknek” minősíti, hogy

- Orbán Viktor a milliárdos dohánypiac gátlástalan és önkényes újraosztását népegészségügyi megfontolásokkal - a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítása – magyarázza, miközben  kiderül, a leendő nemzeti szalaggal átkötött trafikokban fagylaltot, édességet is lazán árusíthatnak, hogy

- a KDNP  szerint aki nem dohányzik (de tök véletlenül éppen kormányon van) annak nincsen mondanivalója, következésképpen felelőssége se trafikügyben hogy

- tiszta véletlenül éppen Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője, Flier János veje, Junek Károly nyeri el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot

semmiféle következménnyel nem jár, azt jelenti: akár fát is lehet hasítani a nép hátán. A magyar ember sokat elbír, és hülye az a hatalom, amely ennek megnyugtató tudatában nem hasítja fel az utolsó darab fát is a hülye birkák hátán.

Éppen ezért a magam részéről pozitív fejleménynek tartom, hogy figyelemfelhívó demonstrációt tart szerdán este hatkor a budapesti Március 15. téren a "Trafik-Károsultak" néven megalakult mozgalom. A rendezvény célja az, hogy a trafiktender károsultjai kiálljanak a saját és sorstársaik kilátástalanság szélére sodort vállalkozásaiért. Hangsúlyozom: az esemény pártpolitikától független kezdeményezés, amelynek éppen ezért akár sorsdöntő jelentősége is lehet. De csak akkor, ha nem csupán sokan lesznek a résztvevők, hanem elegen. Létfontosságú a hülyére vett közösség szempontjából, hogy hány ember érzi majd úgy szerda délután, hogy ott a helye ezen a megmozduláson.

Leginkább azért, mert ez  a nem kevés hasznot hozó trafikmutyi, amelyet a mostanig trafikműködtetésből élők kizárásával, a kétharmados nemzeties-hazafias elit játszik velünk (kiemelten a több tízezer közvetlenül érintett emberrel)  tulajdonképpen társadalmi tutyimutyiságunk fokmérője. Kiderülhet, hajlandó utcára menni a magyar, amikor ilyen nyilvánvalóan veszik f*szra, vagy tovább böfögi a sört a Hír TV előtt, mert a szomszéd trafikjához neki semmi köze? Végül is nem az ő élete munkáját vették el, a trafikbotrány csak vihar a biliben.  

Jó esély kínálkozik arra, hogy kiderüljön végre: Trafikország képes felébredni a kómából, vagy elvegetál még egy ideig és bólogat. Mert ha csak bólogat, semmi mást nem tesz, mint helyesli és legitimálja azt a magas szintű, szövevényes állami korrupciót, amelyért az elmúltnyócévet elzavarta.

Ébredj, Trafikország! Attól, hogy a mi kedvenceink csinálják a mutyit, nem kisebb bűn az, mint ha a másikok tennék. Aki pedig ehhez asszisztál pont annyira bűnös, mint az elkövetők. Nem tudom, te hogy vagy vele, szép Trafikország, de én már nagyon unom ezt a „beszartam, de a másik is beszart öt-nyolc-tíz évvel ezelőtt, nembaj?” széles tömegek hülyítésére kiválóan alkalmas, de egyre mélyebbre taszító népnemzeti játékot.

Update: Trafikország tovább alussza a (mutyiszagú) igazak álmát. A 250-300 ember tiltakozása azt jelenti: minden így van jól, ahogy. Tessenek tovább hasogatni a fát, mi tartjuk a hátunkat.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hacsaknem.blog.hu/api/trackback/id/tr465299754

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Birói bírósági bűnözés 2013.05.15. 09:43:43

Pártalakítás csatolt csúszópénzzel. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt  soron kívüli és biztosan gyors ügyintézés érdekében a szokásos "bírói hálapénzt" is csatolta a Fővárosi Törvényszékre beadandó pártbejegyzési kérelméhez. A képre kattintva megnyílik...

Trackback: A Trafikrabló visszatér 2013.05.15. 07:22:43

A trafikbotrány kirobbanása után összegyűlt egy párt legfelsőbb köre. Az előző rész itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Politikai árva 2013.05.14. 16:01:26

Jó esély kínálkozik arra, hogy kiderüljön végre: Trafikország képes felébredni a kómából, vagy elvegetál még egy ideig és bólogat?"

index.hu/gazdasag/2013/05/14/rezsicsokkentes/

H_A 2013.05.14. 16:42:58

@condemnation: Tekintsd úgy, hogy mint oly sokszor tettem eddig is, felteszek egy költői kérdést, amelyre persze tudom a választ. Ahogy te is. De hátha egyszer majd ébred. Vagy nem.

Buga.Jakab 2013.05.14. 16:46:35

fidesmaflaálam

mindent megtehetnek...
védelmi pénzt szednek, rekvirálnak stb...
ha kell az országot felgyújtyák...

bűnszervezet...
a magyar paraszt szájába lehet xarni
bűntelenül....

Amadeus62 2013.05.14. 16:46:53

@condemnation:

Ezért vagyunk még mindig Kádár népe. Amíg ez lesz, javulás, fejlődés nem lesz.

DocBulywood 2013.05.14. 17:49:17

Ez a rezsicsökkentés-aláírásgyűjtés a droid társadalom tükre. Ugyanis "tényleg" csökkent a rezsi, de közben:

- az ÁFA 25->27%-ra EMELKEDETT,
- a készpénzfelvétel, vagy átutalás díja ugye 0.3, illetve 0.2% lett - OTP kp felvét díja majdnem egy rongy..., de ugye a zemberek inkább tűrnek...
- bevezetik a pótjegyezést a MÁV/Volán járatokon, ilyen-olyan hazugságra alapozva - mert gyors, mert kényelmes, mert nem áll meg minden fűszálnál
- bevezették a telefonadót, amikor is 10 perc után percenként 2Ft-tal levágnak

És még sorolhatnám.

Ebből is látszik, csökken a rezsi...

Ellenőrző QR kód (törölt) 2013.05.14. 17:56:51

"Nem tudom, te hogy vagy vele, szép Trafikország, de én már nagyon unom ezt a „beszartam, de a másik is beszart öt-nyolc-tíz évvel ezelőtt, nembaj?” széles tömegek hülyítésére kiválóan alkalmas, de egyre mélyebbre taszító népnemzeti játékot. "
Az emberek is unják, hidd el. De a többség már eljutott addig, hogy ha úgy látja, hogy az egyik beszart, akkor csak azért nem fogja támogatni az öt-nyolc-tíz évvel korábban beszarót. Főleg ha a korábban beszarónak mindössze annyi mondanivalója van, hogy de a másik is beszart, és ráadásul még nem is demokrata módjára szart be, hanem egyszemélyes döntés alapján, diktatórikusan.

A közvélemény kutatásokból is nagyon szépen látszódik, hogy a fidesztől elvesző szavazatok vagy maradnak a jobboldalon, vagy a bizonytalanok táborát erősítik.

H_A 2013.05.14. 18:03:02

@Ellenőrző QR kód: Egyetértünk. Erről is írtam a minap.Arról hogy nincs alternatíva.Ettől még a jelenlegi kormányzati érvelések hajmeresztőek.

Buga.Jakab 2013.05.14. 18:11:10

nincs alternatíva, tehát lopjon a "nemzeti" mafia:)

ez a békés megoldás... íyg csendben halunk meg....

dr kíváncsivagyok 2013.05.14. 19:08:29

...és pár éve 300 ft - os vizitdíj ellen tüntettetek...

Airgüzü 2013.05.14. 19:14:48

Micsoda arrogancia a két fideszestől (Navracsics és Kocsis), hogy tegyen feljelentést, akinek nem tetszik a dohánymaffiás ügylet, vagy bizonyítékai vannak. Röhej! Azért mondják, mert tudják, hogy a Polt féle ügyészség a markukban van, ellenük soha és semmilyen körülmények között nem fognak eljárást kezdeményezni. De bízzunk abban, hogy Polt mandátumának lejárata után egy demokratikus hatalom független ügyészsége eljárást fog indítani a részrehajló és hivatalával visszaélő Polt ellen, s a megfelelő tányállások alapján megkapja majd méltó büntetését az összes mutyizós, korrupt, arrogáns fidesznyikkel együtt. Örökké csak nem fog tartani az ámokfutásuk!
Ebben az országban nincs sem rend, sem törvényesség, sem igazságosság, mert minden aszerint intéződik, ahogy Orbán, s általa a FIDESZ fütyül. Gyalázat! Magyarok, ez kell nektek?

zsanyibácsi 2013.05.14. 19:23:10

Megnéztem a Timing In Central Europe Kft. honlapját - tice.hu - és valóban kínálnak 390000 Ft-ért vagy havi 7000-ért "mindentudó" online pénztárgép rendszert. Illetve a TRAFIPAKK csomagjuk annál sokkal több. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. A többi hasonló pénztárgépes rendszerrel nem lehet összehasonlítani, sem szolgáltatásban, sem árban.

Dekatlon 2013.05.14. 19:39:43

"- a KDNP szerint aki nem dohányzik (de tök véletlenül éppen kormányon van) annak nincsen mondanivalója, következésképpen felelőssége se trafikügyben"

Akkor ez a majom abortuszügyben se nyilatkozzon, merthogy pinája sincs.

Franciakrémes 2013.05.14. 19:52:24

@Dekatlon: Haha:)) Meg működőképes f*sza sincs.

zomg · http://lixnix.tumblr.com 2013.05.14. 20:00:10

mar hogy erted hogy hulyere veszi meg hogy kit? nem tudom hogy a fideszes csurhen lehet jobban rohogni vagy a valasztopolgarokon akik 20 eve ezeket a faszorru majmokat szavazgatjak vissza

DezInf 2013.05.14. 20:12:02

@Franciakrémes:

Viszonyt nem fognak szaporodni :))) ....kell néha egy jó hír is...

mrs. white 2013.05.14. 20:22:59

Érdeklődve figylem az eseményeket. Itt velem együtt 15 hozzászólás érkezett. A facebookon majdnem 3000 like van a trafikkárosultak lapján. Ettől jóval több lesz aki elveszti a munkáját a kereskedelemben és nem csak akinek trafikja meg kisboltja van. Kb ennyire leszarják azok akiket érint vagy nem képesek ésszel felfogni, hogy mi is történik. Az indexen van egy felmérés a rezsicsökkentés fogadtatásáról. A válaszadók 16%-a tudta csak megnevezni hogy kb mennyit is fogyaszt. Sajnos azt kell, hogy mondjam ez egy birka és hülye nemzet bármennyire is szeretem. Kb ilyen lesz holnap is a felvonulás. Amíg csődbe nem megy az állam, addig nem is fog semmi változni.

komplikato 2013.05.14. 21:00:56

@DocBulywood: Ma hallottam a hírekben, hogy a szállítási költségek közel 30%-ot(!) emelkednek útdíjak emelése okán. Ez nyilván megint nem lesz benne a kenyér, tej vagy bármilyen többször is szállított termék árában ... áááá dehogy.

komplikato 2013.05.14. 21:04:42

@komplikato: Mondjuk az előbb a híradóban fél óráig nyomták, hogy húúúú milyen alacsony az infláció ... miközben ilyeneket kamuztak, hogy 3%-ot nőtt az élelmiszer ára.
HOOOOOOOOL? oda költözöm! Nálunk simán 15-20%-ot, kivéve ami többet. Szintén ellőtték a 180 forintos krumplit, hát erre bizony 300 körül van! Annyira szeretnék a Fidesz Tudatúak Egyháza tagok alternatív valóságában élni, csak nincs hozzá térképem hogyan lehet oda jutni.

Csillagszemű Juhász 2013.05.14. 21:06:12

Valójában ez egy nagyon szomorú történet. És még mindig vannak olyanok, akik elhiszik ezt a "5000 család megélhetését biztosítottuk" dumát. A dohánypiac 500 milliárdos buli. 10% árrés plusz az egyéb teremékek. Lehet számolgatni, hogy milyen pénzhez jutottak itt azok a "családok". A gonosz multi PMI meg BAT majd kirúgja az embereit, akik rendes bejelentett bér után fizettek adót. Most majd a trafikba bejelentett minimálbéresek adójával lehet ezt is pótolni.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2013.05.14. 21:19:48

@Airgüzü: "De bízzunk abban, hogy Polt mandátumának lejárata után..."
Voltmár.
Akkor se volt semmi.
Vagy elkobozták az orbán-szőlőket, bányákat? Simicska börtönbe került a hosszú bájtok éjszakája miatt? Ezüsthajó?
Lófaszt.
A jelenlegi parlamenti pártok egyike sem számoltatna el senkit. A fidesz is elszámoltatásról üvöltött, mikor agyonnyerték magukat, aztán mi lett? Nem érdekük, és meg is vannak mindenkiről az adatok, amikkel lehet sakkozni. (ez eddig remi) Nem véletlen, hogy mindenki bőszen hallgat arról, hogy hogyan lapátolná vissza a trágyát a tehénbe, ha nyerne jövőre. Egy példa: a 300ft-ot eltörölték, de a dobozdíjjal mi lett? Ugyehogyugye? Nem is olyan rossz, ha az ellenfél rombol egy kicsit, legalább nem nekünk kell. Majd mi rombolunk mást. Aztán szépen jobbról-balról szétrombolták az országot 20 év alatt.
Új, hiteles, fiatal emberek kellenek, akik csak akkor fognak előbújni a céges excel táblák, meg a londoni mosatlan tányérhalmok mögül, ha elegen és elég meggyőzően üvöltik az országban, hogy elég volt, rendszerváltást akarunk.

DocBulywood 2013.05.14. 21:46:29

@komplikato:
Persze, h nem lesz benne. Nem engedik az extra profitot. De mondok egy jobbat - rosszabb lesz:
Ugye van már nemzeti taxi, most lesz nemzeti, izé, Nemzeti Trafik.

Ezek után a következőre számíthatunk:
- Nemzeti Fodrászat,
- Nemzeti Fornetti,
- Nemzeti Pékség
- Nemzeti ABC - mondjuk már van, CBA néven,
- Nemzeti Színház - ez is van! :-)
- Nemzeti Vasúti Társaság
- Nemzeti Közlekedési Vállalat
- Nemzeti Kocsma
- Nemzeti Borászat

Csak félve kérdezem, h például a Kínai Büfékkel mi lesz? Mondjuk Nemzeti Kínai Büfé, vagy Kínai Nemzeti Büfé?

kúrórudi 2013.05.14. 21:50:45

az a baj h ez a szaros trafikügy nagyon kevés h ez a kártékony banda megbukjon....

kúrórudi 2013.05.14. 21:54:58

azért azt észrevettemh trafikügyben elég nagy a fidesz troll kussolás... annyira védhetetlen h szájzár van..... csak a legostobábbja nyomja...

lencsés pl. tuti itt is megjelenik ahogy vidéki is...meg wmiki sem kizárt..

pizzaboy 2013.05.14. 22:11:54

index.hu/gazdasag/2013/05/14/megmentik_a_hoppon_maradt_trafikosokat/

már csak az érdekelne, hogy akik ezúton mégiscsak jogot kapnak, azok trafikjait a holdudvar rokonaitól/barátaitól veszik el, vagy bővítik a ~2000fő/trafik kvótát?

sárkányfő 2013.05.14. 23:34:30

@mrs. white:
Megnyugtatlak, ha majd csődbe megy az állam, akkor se fog semmi sem változni.

Sovány vigasz, de úgy tűnik nem a magyar a leghülyébb nép Európában, egész biztos akad nálunk legalább egy hülyébb: a görögök. A görög cimboráink az elmúlt 200 évben átlag 20-30 évente produkáltak államcsődöt. Tehetséges, szorgos, hagyományőrző népek. Na most ezeken a csődökön ők általában igen mélyen felháborodnak, és gyorsan kitalálják, hogy ki a hibás. Mindig más. Természetesen. Most épp a németek (akik nélkül mellesleg még jobban bezuhantak volna, mindegy).

Persze akad mindig pár százalék normális görög is, akik finoman érdeklődnek, hogy esetleg nem itthon kéne-e keresni a hibát? Őket azonnal kikiáltják hazaáruló görögellenesnek, külföld-bérencnek, mocsok liberálisnak, stb. Így ezeket elég gyorsan ki is utálják az amúgy is reménytelen (pedig micsoda remek adottságokkal bíró!) országból. Ennek köszönhető pl. az is, hogy a világ harmadik legnagyobb görög városát Melbourne-nek hívják.

Na de hosszúra nyúlt a mesém. A lényeg, hogy az államcsőd csak a nem tök hülyének nyitja fel a szemét, a tök hülyéknél pont ellenkező a hatása: még meg is erősíti az idiotizmust.

J.László 2013.05.14. 23:36:19

@komplikato:
Hallod? Sunáznának. Állati gáz lehet ilyen figurák közt elvtársnak lenni.

MarbleC 2013.05.14. 23:39:23

Kiegészíteném az egyik gondolatot:

Magyar ember hátán fát lehet vágni, ámíg nemzeti színű a balta!

Mellesleg itt mindenki, még a csodás "ellenzék" is tévúton jár. A trafikmutyi gumicsont, lehet csámcsogni, míg a háttérben nagyobb pénzeket osztanak a haveroknak az EU pénzekből.

Hónapok óta állnak a pályázatok a NFÜ-nél, mert "valaki" döntésére várnak hogy melyik projekt kaphat támogatást, melyik nem. Ez a gond, mert ez nem éves 5-6 milliós vállalkozásokat érint, hanem 5-6 százmillíós cégeket. 1-2 alkalmazott helyett kb. 40-50 ember munkájáról van szó cégenként.

Ki fogja megakadályozni ezek után, hogy az EU-s pénzek ne Kaja Ibrahim jellegű vállalkozásokban tünjenek el munkahelyteremtés és gazdasági növekedés nélkül?

MSZP, E2014, Tüntetők!

Ébresztő!!!

Jenyei 2013.05.14. 23:51:47

Szép felsorolás. számomra Navracsics volt a mélypont. Nem akartam hinni a fülemnek, hogy az a jószádékú, értelmes ember is ide süllyedt.

nick066 2013.05.14. 23:55:29

birka ország birka népe, megérdemlitek !

hungarisztan 2013.05.15. 01:20:13

Ez a hatalom akarva (mer' aki nincs velük az ellenük) vagy akaratlan (merő dilettantizmusból) mindenkibe belerúg, de egyszerre mindig csak egy csoportba.

Belerúgtak a médiamunkásokba.
Belerúgtak a rendőrökbe, tűzoltókba, belügyiekbe.
Belerúgtak a pedagógusokba.
Belerúgtak az orvosokba.
Belerúgtak a diákokba.
Belerúgtak a vállalkozókba.
Belerúgtak a közalkalmazottakba/köztisztviselőkbe.
Belerúgtak a szállítókba.
Belerúgtak a bankárokba.
Belerúgtak a multikba.
Belerúgtak az energetikai szektorba.
Belerúgtak a hiperekbe.
Belerúgtak a hajléktalanokba, a lecsúszókba.
Belerúgtak a hitelesekbe.
Belerúgtak a munkanélküliekbe.
Belerúgtak a magánnyugdíj-megtakarítással rendelkezőkbe.
Belerúgtak az iskolázandó gyerekkel rendelkezőkbe.
Belerúgtak az értelmiségbe.
Belerúgtak a jogászokba/közgazdászokba.
Belerúgtak a bírókba.
Belerúgtak a földekre pályázókba.

A sort lehetne folytatni. Az eredmény: folyamatosan emelkedő árak, a nyugdíjak felélése, rekorder ÁFA, EU-s kötelességszegési eljárások tömkelege, újabb és újabb adók, illetékek, sarcok, romló forint, romló közhangulat, csapnivaló külpolitika, gazdaságpolitika, oktatáspolitika, csökkenő befektetési hajlam, növekvő munkanélküliség, szétvert egészség- és oktatásügy, a társadalom javarészére romló életminőség, rendőrség, mint büntetésbehajtó műintézmény, hatékonytalan, pazarló közigazgatás, egyik mutyi a másik után (Közgéppel a főszerepben), acsarkodás, ellenségképzés, frusztráció, a társadalmi olló további szétnyílása, pánikszerű kivándorlás, kilátástalanság, bűnözés, agresszió stb.

Szánalmasan mosolyogtató, hogy a föntiek közül a legnagyobb port mégis a számszerűleg ill. társadalmi fontosság szempontjából a többihez viszonyítva meglehetősen jelentéktelen trafikosi mutyi verte föl. És még ez a „legnagyobb” botrány is csak a felszínt karcolgatja.
Az egymástól elszigetelt csoportok csak a saját sérelmeiket hajlandók észrevenni – a többi le van szarva. E csodás kormányzat toronymagasan vezeti a választási preferenciát.

Azok a rendőrök bírságolják szarrá (nyilván felsőbb parancsra) az állampolgárokat, akiknek az együttérzésére apelláltak, mikor a kormányzat beléjük rúgott. És vica versa: az egyetemi oktatók nekiesnek a tüntető diákoknak – miközben a fejük felett szétesik az egyetem. Mindenki mindenkit OKOL azért a szarért, amit a nyakunkba zúdítanak – egy dolgot nem tudnak csak: minimálisan együttérezni, ad absurdum, együtt kiállni mindannyiunk jogaiért, életeinkért, melyeket tönkrebasznak maradéktalanul, büntetlenül és vigyorogva.
Mer' a gyúcsány.

Az már a jobbik eset, ha valaki csak közömbös. (Értsd: kurvára nem érdekli, hogyan lopják szét a saját pénzét és teszik tönkre a saját és leszármazottai életét.)
A vidékikről, enricóktól, wmikikről és metrogoldwinokról nem is beszélek, mert már a puszta említésük is túlzott tiszteletadás.

Kábé ennyit tud felmutatni ez az ország. Prímán részt tud venni a politikai megosztottságban, akár még a saját érdekeivel ellentétben is.

Hajrá Magyarország, hogy egy klasszikust idézzek. Innen szép nyerni.

Kék az ég 2013.05.15. 05:58:02

Hogyan is mondta Kertész? minden szava IGAZ rólunk! :-(

____________________________________________________

www.hajdupress.hu/hirek/cikk/5888-kertesz-akos--%22a-magyar-genetikusan-alattvalo-%22-

A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
______________________________________________

nincs1itt 2013.05.15. 06:31:52

Áááá, ébredés?! Ott, Hátsó Hátasztánban? Soha! 23 év alatt, gyakorlatilag az _összes_ lehetőséget eladták, kihagyták, havercimbijóbarát kezébe jutott, de az átlag eccségsugarú, csak járt szavazgatni 4 évente. Észre sem vette, hogy termelő üzemek megszűntek. A trafik-buli miatt jutott eszembe, az Egri Dohánygyár. Patinás, jól prosperáló cég. Volt. Ma már pláza áll a helyén, évek óta. De sorolhatnánk azokat a valamikor, még a zátkosban is gazdaságos és nívós cégeket, amelyeknek nyoma sincs mára. Az agrárium? Ja, ott is néhány nem-oligarcha kezében lapul a "lehetőség". 2002-ig ki is zárta le az EU-csatlakozási szerződések mezőgazdaságára vonatkozó szakaszait?? Ja, hogy fidesz... Ott Madzsarisztanban, ha holnap reggel megfelelő kormány alakulna, jó irányba indulnának a dolgok, akkor is 30-40 év szükséges, hogy ezt az irgalmatlan pusztítást kiheverje az ország. Politikai oldaltól függetlenül, dilettáns, hazug és tolvaj volt az összes.

Gandalf(helyett) 2013.05.15. 07:28:10

@DocBulywood: Kihagytad a 100 %-os talajterhelési díj emelést és a "közüzemi" vezetékekre kivetett 125 Ft/méterenkénti adót (ezt pl. biztos nem építették be a számláinkba ugye?)

2013.05.15. 07:37:46

Én úgy látom jó uton jár a kormány. Akik rájuk szavaztunk - az ország több mint kétharmada - elvárjuk, hogy ellehetetlenítse a szocialisták és a liberálisok gazdasági hátországát.

Ne árthassanak többé az országnak ezek a mocskok. Csak így tovább!

DezInf 2013.05.15. 08:06:07

@J.László:

Nálatok,arra a narancsföldek mentén a nők fizikai bántalmazása,komondorozása dívik.
Tessék, itt van kedvencem, a ritkaagyú @Lindalinda.
Vedd már kezelésbe kedves NERtársad,rád bízom melyik módszer a szinpatikusabb neked:))))

Blázser Bozsó 2013.05.15. 08:10:40

Nyilván a rokkantak helyett rokonok kellenek a trafikokba...

Amikor egy Nokiás-doboznyi pénzt nyúl le a másik banda, az utcára ment törni zúzni a Linda-féle. Most a törő-zúzók egy országnyi trafikot nyúltak le (kb. 50 milliárd éves mutyi), akkor az rendjén van ?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.05.15. 08:17:57

@Amadeus62: Azért nem jönnek a szarházi fidesztrollok, mert most összezavarodtak, mivel már fideszesek, közöttük parlamenti képviselő is bírálta a trafiktörvényt. Azért nem lehet könnyű életük, na. Most várják az iránymutatást, hogy elkezdjék-e hazaárulózni a bírálót (Ángyán szindróma) vagy sem.

citrix 2013.05.15. 08:21:50

Ha valakinek esetleg kétsége lenne,a kedves vezető következő döntése a nemzeti italbolthálózat létrehozása lesz.Nehogy már a multik talicskán tolják ki a magyar emberek lerészegítésével harácsolt extraprofitot.Egyébként is nemzeti feladat a kiskorúakat megvédeni a szeszes italoktól,ha már egyszer a dohányzástól sikerült.Jöhet az újabb mutyi,a nemzeti érzelmű,fideszhez lojális cimbik helyzetbe hozása.Sej a mi lobogónkat fényes szellők fújják,sej az van arra írva éljen a szabadság! Ismerős nóta az ötvenes évek elejéről?

Buga.Jakab 2013.05.15. 08:28:04

@hungarisztan: tuttad hogy TÖRÖKÜL az ország neve

MAGYARISZTÁN ?!??!??!

polly graph 2013.05.15. 08:34:56

A megoldás pedig pofonegyszerű:

Ne szívjunk tovább!

LiberAll 2013.05.15. 08:40:38

Meglátásom szerint úgy van vele az átlag magyar (gy.k. birka szavazó), hogy most szívnak egy kicsit a gazdagok is. Mert azt látta, hogy a Trafikos Julinak/Bandinak/tominak stb. milyen jól megy, új autó stb.

- De most megkapja nehogy már többet keressen, mint ÉN!!! ÉN aki mindent aláírok ÉN! aki hülye vagyok ÁSZF elolvasásához és értelmezéséhez. Én aki felvettem a svájci frank hitelt svájci bicskára meg Suzukira/bármire 120 havi részletre, úgy, hogy talán éppen bele fért az havi költségvetésbe. ÉN aki megyek tüntetni a kormány mellet, mert jó, hogy drágabb az élet, de mutassuk meg a gonosz múltinak..( aki nélkül még Suzuki sem lenne, de mindegy...) Ez az átlag magyar Kedves Posztoló, most őszintén mi a faxot vártál ???

Akik elmennek külföldre dolgozni, nem csak az Orbánék faszakódása miatt mennek, hanem az emberek fejében lévő káosz (?) miatt.

tarkabab 2013.05.15. 08:49:18

Az oligofrén az nem öntudatlan droid, hanem olyan EMBER, aki a kezdésnél egy kevésbé szerencsés lapot húzott, mint te, aki nagyon szellemesen használhatod az ő állapotát arra, hogy a megvetésedet kifejezd a politikai "másik oldal" iránt. Erkölcsileg ez nem helyez azok fölé, akiket kritizálsz.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 08:53:18

@MarbleC:
"A trafikmutyi gumicsont, lehet csámcsogni, míg a háttérben nagyobb pénzeket osztanak a haveroknak az EU pénzekből."

Szerintem meg a trafikmutyi az elmúlt 23 év legnagyobb botránya, és nem a mutyi pénzben kifejezett értéke miatt, hanem azért, mert központilag irányítva ment le az egyszerű emberek szintjére az, hogy bárkinek ellehetetleníthetik az egzisztenciáját, és kisemberként is lojálisnak kell lenned a párthoz, ha meg akarsz élni. Mert nyilván volt eddig is mutyi a pórnép szintjén, csak az nem közvetlenül fentről érkezett, meg volt eddig is sok milliárdos mutyi, csak az meg nem a pórnép szintjén ment. De ilyen még nem volt.

Lencsés István 2013.05.15. 08:53:33

Nincs ilyen hogy " .... trafikország .... " . A kormány senkit nem vesz hülyére .

pszeudozsiráf 2013.05.15. 08:55:14

@Lencsés István: Nincs ilyen, hogy "Lencsés István"

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 08:57:04

És az, hogy egy ilyen mutyi után nincsen minimum akkora balhé, mint mikor Fletó elkúrta, tényleg azt mutatja, hogy a Fidesz bármit megtehet, tényleg fát hasogathat az emberek hátán. Ezek után én nem tudok olyan ügyet elképzelni, ami miatt meginogna a szavazótáboruk magja, amely egyébként bőven elég a választási győzelemhez. A baj az, hogy ezt ők is nagyon jól tudják, az is lehet, hogy a trafikmutyi csak főpróba volt.

De ha nemzeti kocsma is lesz, akkor visszajönnek a régi szép idők, a fiatalkori parkban piálások korszaka :-)

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 08:59:56

Egyébként olyan mozgalmat kellene indítani, hogy éjszakánként betörni egy-egy nemzeti dohánybolt ablakát tiltakozásul. Tudom, kamerák, de letakart arccal, és megfelelő lelépési stratégiával minimalizálható a lebukás esélye.

Mert nyilván a ne cigizzen senki módszer nem megy, hiszen ha feltesszük, mindenki leszokna, akkor áttérnének másik árura, amihez koncessziót osztanának.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.05.15. 09:02:43

" tiszta véletlenül éppen Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője, Flier János veje, Junek Károly nyeri el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot"

Orbán vécésnéninije unokaöccsének a sogórorának az ismerősének a nagybátyja.

Röhejesek és szánalmasak vagytok. És ezen ellenzéki röhejesség és szánalmasság miatt támogatják még mindig oly sokan a fideszt.
Persze nagyon valószínű, hogy a trafiktörvény valóban mutyi volt/van, csak nem kéne a szerepeket ennyire túljátszani, mert visszaüt.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 09:03:56

@hungarisztan:
"Szánalmasan mosolyogtató, hogy a föntiek közül a legnagyobb port mégis a számszerűleg ill. társadalmi fontosság szempontjából a többihez viszonyítva meglehetősen jelentéktelen trafikosi mutyi verte föl. És még ez a „legnagyobb” botrány is csak a felszínt karcolgatja.
Az egymástól elszigetelt csoportok csak a saját sérelmeiket hajlandók észrevenni – a többi le van szarva. E csodás kormányzat toronymagasan vezeti a választási preferenciát."

A felsoroltak többsége költségvetési kérdés is, azt meg el kell ismerni, hogy a kiadásokat csökkenteni kell, és hát az emberek alapvetően egyetértenek azzal, hogy ez szükséges, csak nyilván mindig máson szeretnék a megszorításokat, nem magukon. A maradék, bankár, hiper, stb. pedig a gonosz tengelye, akik ellen uszítani lehet az embereket.

A trafikmutyi viszont nem költségvetési kérdés, hanem konkrétan Fideszes emberkék gazdagítása más emberek kárára.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 09:05:14

@Lencsés István:
Igazából a szó szoros értelmében nem is vesz hülyére senkit, mert a nagy többség tényleg olyan hülye, mint te.

polly graph 2013.05.15. 09:10:11

@Ensiada Arkoveitie: Letakart arccal? Marlboro man álarcban! Guy Fawkes már kezd elcsépelt lenni.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 09:11:44

@polly graph:
Most hogy jobban belegondoltam, akkor már inkább teljes jelmez, és egy nagy narancssárga fasznak kellene öltözni.

Nzoltan 2013.05.15. 09:14:54

Mivel a kereskedők általában ott húzzák le a vevőt ahol tudják, azok nem igazán éreznek velük együtt. A bagósnak meg mindegy,hogy ki tollasodik meg rajta. Így hát lehet hőbörögni, de a többséget kurvára nem érdekli az egész hercehurca.

polly graph 2013.05.15. 09:17:00

@Ensiada Arkoveitie: OK, de akkor az általam korábban javasolt "Nem szívunk tovább!" helyett a "Nem szopunk tovább!" a jelszó! Amúgy van egy szép narancssárga sálam amit már évek óta nem merek felvenni, az épp kiad egy kisebb "Nem szopunk tovább" aktivistára való jelmezt! Már indulok is a varrógéphez ...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.05.15. 09:21:22

@Nzoltan: Hát ja. Hiába a nagy igyekezet. A fidesz a trafik-botrányba (sem) fog belebukni!

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.05.15. 09:22:04

@Nzoltan: De érdekli az embereket! A ballib média pedig erre veri, az indexszel együtt. Előhúznak mindenféle embereket, akik szerintük fideszes kötődésűek, s óbégatnak. Majd jön jöbboldali média, aki előhúz a kalapból néhány szerinte maszopos kötődésű nevet, s ez el fog tartani egy darabig. A nyálas olvasó meg csak les, hogy most mi van.
A Fidesznek viszont tudnia kellett előre, hogy erre a Trafiktörvényre ez lesz a reakció, jól nem jöhet ki belőle médiailag. Tehát, hogy ennek ellenére mégis bevállalta valszeg télleg az lehet az oka, hogy vkik az ügyen akartak meggazdagodni.

Egyébként ez a tv a vidéki kis élelmiszerboltok kasszájából is nagy lóvét kivesz, mert azokban is a forgalom és a bevétel jelentős része a dohányárúból származik. Persze, ha belép valamelyi nagyobb láncba, pl. CBA-ba, chuj know?

Nzoltan 2013.05.15. 09:26:24

@greatwideopen: Véleményem szerint inkább a médiamunkásokat meg a politikusokat érdekli, a lakosság többségét igazából nem.
Igaz, sokan szeretnék ha nem így lenne.

Lencsés István 2013.05.15. 09:34:41

@Methylphenidate: De , én az vagyok , tanulj meg olvasni . :) ;)

@Ensiada Arkoveitie: Az a hülye aki mondja .

Jhonnyq 2013.05.15. 09:37:09

@Lencsés István:
Igazad van te ostoba bunkó...
Ismerek olyan erőssen fideszes embereket akik benne voltak a trafik pályázatok elbírálásában.
Egymástól függetlenül mesélték,hogy a pályázatok túlnyomó többségét ki sem bontották,bele sem néztek.
Mesélték azt is,hogy mennyi pénzbe került egy-egy koncesszió és azt is,hogy kb 100-150 ember kezébe került az elnyert trafikjogok többsége...
Mesélték azt is,hogy kiket és hogyan kértek fel strómannak ebben az ügyben...
Elmondták azt is,hogy az építőiparban hogyan kapják meg a munkákat a nagyobb kivitelező cégek és hogyan kapják meg a kötelezően "felkérhető" alvállalkozók listáját is...Azon alvállalkozókét akiknek cégében 51%-os tulajdonrésszel rendelkeznek a megfelelő emberek...
Azért okoskodj csak Lencsés majom de tudd azt is,hogy egy ilyen rendszer amit a fidesz felépített,úgy dől majd össze mint a mahjong ha a megfelelő rudacskát húzzák ki a toronyból...
Csak arra kell figyelned,hogy mikor eldől akkor ne állj alatta...Bár ahhoz meg túl hülye vagy...

Csore60 2013.05.15. 09:39:39

@komplikato:
Az infláció valóban alacsony. De ez nem olyan jó hír nekünk. Ugyanis ahhoz, hogy az infláció alacsony maradjon, az emelkedő fogyasztói árak mellett bőven elég visszafogni a béreket. És láss csodát, valóban ez a helyzet. Az árak drasztikusan nőnek, a bérek maradnak. Eredmény: durván csökkenő reálkereset. Különösen azokat érinti ez súlyosan, akik kevés pénzből élnek. Az alapvető élelmiszerek árának növekedése elviszi a pénzük nagy részét. Íme a biztos recept az alacsony inflációra és szegénység tömeges növelésére.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.05.15. 09:44:43

@Jhonnyq: A közbeszerzési, építőipari mutyikat, a korrupciót nem a fidesz találta ki, előtte is így volt, vissza kellett csurgatni a lóvé egy részét bizonyos zsebekbe, csak más zsebekbe, látom az ellenzéknek ez fáj. Kihagyják őket. Persze csak részben, mert azért nekik is hagynak, csak most kevesebbet kapnak az állami csecsből.

Jhonnyq 2013.05.15. 09:51:27

@greatwideopen: Ne legyél már ennyire ostoba kérlek mert nem áll jól...
Nem lehet azt mondani,hogy ha ők is loptak akkor nekünk is lehet...
Tudod nem a saját,hanem a fiam sorsáért aggódok inkább mert az ahova az ilyen visszamutogatós és azzal érvelős elvrendszer vezet az minden csak nem egy olyan ország képe ahol élni szeretnék...
Félelmet gerjeszt az,ahogy itt a dolgok mennek és ha ezt te magad nem érzed akkor vagy te is "csecsen" vagy,vagy egyszerűen csak nem gondolkozol előre egy napnál tovább...

2013.05.15. 09:52:50

" Így hát lehet hőbörögni, de a többséget kurvára nem érdekli az egész hercehurca. " mármint a trafik ügy

Ez nem így van, baromira érdekel mindenkit, csak éppen a többség a kormánynak szurkol, hogy tegye tacsra a cucalista buta pista meg kokainosmelegliberál csőcseléket

Lencsés István 2013.05.15. 09:55:18

@Jhonnyq: Nem nagyon érdekel a rólam kialakított véleményed . ( Ami hazugság . ) Kapott Mszp - s is trafikot szóval nem kell sírni .... Nem okoskodom , tényt közlök és nem vagyok majom , mert az állatok nem tudnak internetezni . FIDESZ nagy kezdőbetű . Nem fog itt semmi ősszedőlni , most is növekedett a gazdaság , illetve még a többség most is FIDESZ - re szavazna de te csak sírjál , hazudozz anoniman , attól még a tények nem fognak változni . :) ;) :D Az a hülye aki mondja .

@Methylphenidate: :( Szomorú hogy továbbra sem tudsz olvasni , ha ez nem változik , nem reagálok rád többet .

Jhonnyq 2013.05.15. 09:56:54

Egyébként a traffikboltokból elég gyorsan "szuper" shoppok lesznek majd,ahol mindent lehet majd kapni...A közvetlenül hoppon maradt trafikisok után,jönnek majd a közvetve hoppon maradó kisközértesek.
Egy éven belül még jónéhány termékkőr bekerül majd a "nemzeti dohányboltokba"...

pszeudozsiráf 2013.05.15. 10:04:04

@Lencsés István: 1. Hogy előtt vessző. 2. Vessző előtt nincs szóköz. 3. Pont előtt nincs szóköz. 4. Tanulj meg írni.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.05.15. 10:04:22

@Jhonnyq: Én nem azt írtam, hogy ami megy az jó, hanem azt, hogy régen is ez volt. Ez egy korrupt ország volt akkor is és most is.

Jhonnyq 2013.05.15. 10:10:37

@Lencsés István: Az ahogy te érvelsz vetekszík egy 8 éves gyerek reakciójával...Kioktatsz,hogy mit írok szándékosan kisbetűvel???
Igazad van nem majom vagy mert az legalább emberszabású te nem vagy még az sem... Csak valami embernek tűnő de belűl rothadó valami aki táptalaja a rajta búrjánzó gaznak,amitől allergiásak lesznek az emberek...
Ne erőlködj a válasszal mert az már kiderült,hogy nem vagyunk szellemileg egy szinten...
Na mennem kell dolgozni mert én nem abból élek,hogy mások hazugságait magaménak tudva védem azt...
Szép Napot és további jó butulást neked lencsés istvàn....

Lencsés István 2013.05.15. 10:13:47

@Methylphenidate: Én direkt írok így , oka van . Én tudok írni .

@Jhonnyq: Nekem tényeim vannak , nem érveim , a tényt meg nem kell érvelni . :) ;) Nem kioktatlak , alapdolgot várok el . Szellemiségről a helyedben nem beszélnék , aki anonim fosós , illetve alapdolgot nem tud .... Én is dolgozom . Én sem abból élek amit te hazudozol . Pont azért írok mert gyűlölöm ha valaki anoniman hazudozik mint te . Olvasni meg nem tudsz mert a nevem Lencsés István nagy kezdőbetűkkel .

pszeudozsiráf 2013.05.15. 10:30:24

@Lencsés István: A vessző és pont elé nem kell szóköz. Ha direkt írsz így, az még szánalmasabb. Ezek alap dolgok.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.05.15. 10:39:02

@Lencsés István:
"Nekem tényeim vannak , nem érveim , a tényt meg nem kell érvelni . "

Az első dolog, amit a Fideszes agymosottaknak megtanítanak a gazdái, hogy a saját véleményüket tényként tüntessék fel.

koborvadász 2013.05.15. 10:40:26

figyelemfelhívó demonstrációt tart szerdán este hatkor a budapesti Március 15. téren a "Trafik-Károsultak" néven megalakult mozgalom.

Na igen! Most kéne megmutatni, hogy a Magyar emberek összetartanak!

Ha ezt a dolgot is megússzák akkor ennek az országnak nincs jövője!

Ebben semmi túlzó nincs!

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2013.05.15. 10:44:26

@koborvadász: Szabdíjjuk ki Táncsics Mihályt! Fel, vörösök, proletárok!

MarbleC 2013.05.15. 10:49:31

@Ensiada Arkoveitie:
"Szerintem meg a trafikmutyi az elmúlt 23 év legnagyobb botránya, és nem a mutyi pénzben kifejezett értéke miatt, hanem azért, mert központilag irányítva ment le az egyszerű emberek szintjére"

Na akkor
Lecke 1: A pártok mindig a saját és környezetük érdekeit nézik és nem a választókét.
Lecke 2: Törvények detto. (pl. minimálbér emelés nem az embereket szolgálja, hanem burkolt adóemelés)

Jól látod, hogy a központi elbírálás, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot, de azt nem látod (úgy mint a kommentelők többsége), hogy az "ellenzék" is csak a saját érdekei miatt keres fogást a Fideszen a trafik mutyin keresztül.

Jelenleg ez a leghangosabb dolog, ez jut el a legalsóbb szintekre (fejekbe), de semmi mást nem szolgál csak a választási kampány része.

Miközben óriás pénzek fognak magánzsebekbe vándorolni az EU-s pályázatok során. lásd. előző bejegyzésem.

A trafikmutyi megmutatta, hogy a Fidesz gátlástalanul képes átjátszani a közpénzt a sajátjai zsebeibe és már a látszattal sem törődik. Az is látszik, hogy sem a kis ember sem a magáncégek, sem a multik nincsenek biztonságban.

Ha valami kell nekik, azt vagy így vagy úgy de megszerzik.

Tudok olyanról, hogy APEH addig nem szált le a cégről, amíg el nem adta a nagyobb tulajdonrészt "valakinek" és olyanról is, hogy ez a "valaki" egy kresz törvény módosításával érte el, hogy egy konkurens hirdetési cég elveszítse árbevétele és piaca nagy részét.

Ez az amiért az utcára kell menni és elzavarni ezt a bandát, amíg lehet!!!

ÉBRESZTŐ!!!

koborvadász 2013.05.15. 11:28:05

@tarkabab: Itt nem a politikai "másik oldalról" van szó!
Arról, hogy ebben az országban egy dilettáns kényúr kedve szerint játszódik a történelem és olyan szintű rombolást végez, mindenféle szinten ami már nem visszafordítható!
Nem a jövőt kúrja el, hanem megszünteti Magyarországot!

Ja el lehet költözni mondta a másik oldal! Ezek ki se mondják ellenben mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellehetetlenítsék az átlagembert.

Nem kell hozzá felelőtlenül felvett hitel. Elég az, hogy bármikor megszüntethetik a munkahelyed, kitalálnak még pár tucat adót a meglévőket emelik.
Menj be a boltba! Olyan árak vannak, hogy a nyugati jóléti országokban feléből lehet vásárolni!!!

Magyarország jól teljesít?! Meddig lesz Magyarország???

Hihetetlen! Ennél butább korokban fejek hullottak a porba a Európa nyugati felében.
Itt a XXI. században meg olyan rendszert engedünk működni ami a legnagyobb diktátoroknak sem sikerült!

DezInf 2013.05.15. 11:39:29

@Lencsés István:

pityuka ( aki valójában piftike ) !!!!!!

mennyé má vissza a nyelvtanórára te lógós dedós!
apád azt mondta hazudós vagy, igaza volt,van és lesz is ha így fojjtatod!
ne egyé annyi narancsot,mer még megerjed benned oszt agyilag nem tenne jót neked.
már így is elviselhetetlen vagy, ne gyurjá még rá wazze!!!!

okoskodni meg mennyé a kocsmába, ott megismerkedhecc a vak komondorral is, na az legalább megláccana rajtad:))

koborvadász 2013.05.15. 11:43:45

@greatwideopen:

Nem te sötét pöcs! Te ülj és várd, hogy mindened elvegyék !
De azt nem látod, hogy nem csak tőled veszik el, hanem az utódaidtól is!

Hacsak nem valami közelálló narancsbuzi vagy!

Mondjuk a hozzászólásodból ez derül ki! Igazi alappillér!

Egyébként a szabadítsuk ki a börtönből xy-t már eljátszották Viktorkáék!

Netuddki. 2013.05.15. 11:50:48

@komplikato: "Mondjuk az előbb a híradóban fél óráig nyomták, hogy húúúú milyen alacsony az infláció ... miközben ilyeneket kamuztak, hogy 3%-ot nőtt az élelmiszer ára."

Azt nyomják, hogy "TÖBBET ÉR A PÉNZÜNK MINT 1 ÉVVEL EZELŐTT MERT CSAK 1,7% VOLT AZ INFLÁCIÓ". WTF!!!!
Mindig is azt mondtam, hogy ezek a fideszes marhák fel voltak mentve matekból...

Netuddki. 2013.05.15. 11:52:49

@koborvadász: Felhívás!

NE ETESD A FIZETETT FIDESZTROLLT! ADD TOVÁBB!

Legyen ez a fidesszel szembeni magyar állampolgári ellenállás első lépése!

Lencsés István­ · http://lencsespityu.blog.hu/ 2013.05.15. 13:06:33

Bocsánatot szeretnék kérni , amiért egy kicseszett idióta vagyok .

Lencsés István

Lencsés István 2013.05.15. 13:10:07

@Methylphenidate: Nem nagyon érdekel a rólam kialakított véleményed . ( Ami hazugság . ) Az alap dolgok azok amiket te nem tudtál .

@Ensiada Arkoveitie: 1 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) 2 . Ha agymosott lennék , nem tudnék írni . 3 . Nincsen gazdám . 4 . Nekem nem véleményem , hanem tényem van , mert csak akkor írok és ráadásul nem fosva anonimul mint te .

@DezInf: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Nem vagyok " pityuka , és piftike .... " sem . 3 . Ilyen szavak nincsenek hogy . : " .... mennyé , má , fojjtatod , egyé , mer , gyurjá , megismerkedhecc , megláccana .... " . 4 . Nyelvtanórára neked van szükséged , hisz nem tudsz írni rendesen . 5 . Édesapámat te nem ismered . 6 . Én soha nem hazudok . 7 . Ha elviselhetetlen vagyok , miért írsz rám ? :D Szerencsétlen . :D 8 . Nem okoskodom , tényt közlök .

pszeudozsiráf 2013.05.15. 13:25:34

@Lencsés István: 1. A pont előtt továbbra sincs szóköz. 2. Zárójel előtt nincs pont. 3. Az 'amiket' elé vessző kell. 4. Tanulj meg írni!

pszeudozsiráf 2013.05.15. 13:29:00

@Lencsés István­: Nincs harag, nem mondtál újdonságot. :)

Lencsés István 2013.05.15. 13:30:16

@Methylphenidate: Sajnos nem érted meg ( azaz nem tudsz olvasni és ez szomorú . :( ) hogy nekem oka van hogy így írok és rádásul nem is hibás . Azaz , ha ez nem változik , többet nem reagálok rád .

pszeudozsiráf 2013.05.15. 13:39:30

@Lencsés István:

A 'hogy' előtt (mindkét helyen) vessző kell. Zárójelben továbbra sincs pont. Pont elé nem szabad szóközt tenni.

Kicsit fárasztó, hogy minden kommentben fel kell világosítani, de alapvetően türelmes a pedagógiai hozzáállásom.

Mi az az ok, amiről beszélsz? Attól, hogy oka van, helytelen. Ha meg direkt erőszakolod meg a magyar nyelvet, az rólad állít ki bizonyítványt.

Persze, hogy nem reagálsz, hiszen fáj az igaz! :)

DezInf 2013.05.15. 14:19:46

@Lencsés István:

te piftike,te naonhüjjjje!!!

hun vannak a tényeid,te cseresznyétlen fideszgyík?
hol vetted,mert én is vennék fidesztényeket,hogy jó nagyokat röhöghessek.
szerintem tégedet átvertek,mint c@rt a palánkon.
remélem fájt is,mer a te sok eszeddel nem tompítottál kis tompika:)

nem okoskocc,nem is hazucc, csak egy narancsbolsi szófosó vagy tele tényekkel:)...csak nehogy belerohaggyanak a puttonyodba, mer má szagod van....

rejagállás hejett meg megtanulhatná óvasni, aztán ha megy sírni is, azaz róni a képernyőre.
te nagyon nehezen tanusz,oszt mingyá el is felejtesz, reménytelen vagy mint a vezíred :)

petimegmondja 2013.05.15. 14:21:58

@Lindalinda:

"Akik rájuk szavaztunk - az ország több mint kétharmada"

Elég ritkán lakott lehet az országnak az a kétharmada, ahol a fidesz választói élnek...

Tekintve, hogy a választásra jogosultak 13%-nak - aki elment szavazni - kétharmada adja a "legitimációját" ennek a valaminek, amit nálunk kormánynak hívnak...

Jó 6-7 millió választópolgár nem tudott választani a nagyszerű kínálatból, ezért el sem ment szavazni...

petimegmondja 2013.05.15. 14:28:13

@nincs_itt:
Magyarország->Magyarisztán->Abszurdisztán->Hátasztán

Az utolsó mindent visz... LoL

Lencsés István 2013.05.15. 16:20:09

@DezInf: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Nem vagyok " .... piftike .... " . 3 . Ilyenek nincsenek . : " .... naonhüjjjje , fideszgyík , mer , okoskocc , hazucc , narancsbolsi , belerohaggyanak , má , rejagállás , hejett , megtanulhatná , óvasni , tanusz , mingyá .... " . 4 . Az a hülye aki mondja . 5 . Amit írok , az a tény , mert én csak akkor kommentelek . 6 . Nem vettem , értem a dolgokat veled ellentétben , akinek csak fáj az igaz , és azért trollkodik , meg hazudik fosva anonimul . 7 . Miért nem mered kiírni hogy szar ? :D Ja fosós vagy , én kérek elnézést . :D 8 . Akit átvernek folyton folyvást az te vagy . :D 9 . Interneten hogy van szag ? :D Szerencsétlen . A blog.hu legnagyobb trolljai közé tartozol . :D 10 . Te nem tudsz sem olvasni , sem írni . 11 . Nehezn tanulok ? :D Azért van diplomám , meg érettségim , meg két szakmám , de sebaj . :D 12 . Nekem nincs " .... vezírem .... " . 13 . A reménytelenségről a helyedben nem beszélnék , ugyanis az aki menthetetlen az te vagy . :D

DezInf 2013.05.15. 16:33:14

@Lencsés István:

piftike,piftike,te naonnnnnhüjjjjeeeee!!!

itt éled ki kommunikációs hajlamaidat?
a való életben a kutya sem áll már veled szóba?

a szagos internyetet sem ismered?

kész, neked annyi.......

mennyé,szagolgassad a lindalindát,illik hozzád:))))

DocBulywood 2013.05.15. 22:36:51

@Gandalf(helyett):

Köszönöm szépen. Egyszer valaki összeszedhetné a kormányváltás utáni "csökkentéseket"...

Ki az a barom, aki ezek után aláírja, hogy dzsökkennyenarözsi...

Nem fogja fel a marhája, h ez egy óriási átverés? Persze, h látszólag több marad a bankszámlán fizetéskor, de ha fizetsz, kp-t veszel fel - meg felsoroltuk, még mit csinálsz -, az már plusz pénzbe kerül.

Lencsés István­ · http://lencsespityu.blog.hu/ 2013.05.16. 07:59:59

@DezInf: Pifti vagyok, a retard majom , saját hajamra kenem a faszom .
süti beállítások módosítása